Basket na Svoboďáku 2021

12. 06. 2021

První ročník basketbalové exhibice dětí, který pořádá basketbalový klub SKOKANI BRNO, se bude konat v sobotu 12. června od 9 hodin přímo v centru Brna na náměstí Svobody. V několika zápasech se mezi sebou utkají žáci brněnských základních škol, kteří s basketbalem buď začínají a navštěvují basketbalové přípravky nebo již aktivně hrají za různé brněnské kluby. 

Pro malé diváky, kteří si budou chtít basketbal vyzkoušet, bude akce provázena zajímavými soutěžemi. Odměnou jim bude nejen sportovní zážitek, ale i drobné věcné ceny.

Děti, které basket zaujme, budou mít možnost se přímo do basketbalu přihlásit a rozvíjet tak své sportovní a týmové schopnosti, nebo se alespoň něco zajímavého dozvědět. Akce se totiž kromě zkušených trenérů a nadšených mladých hráčů zúčastní také zajímavé basketbalové hvězdy a legendy!

Celá akce je určena pro širokou veřejnost a je zcela zdarma. Akce je pořádána pod záštitou primátorky města Brna, JUDr. Markéty Vaňkové. 

Budeme se na vás těšit. Určitě se přijďte podívat!

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací