Skokani Brno pokračují v budování klubu

10. 06. 2024

Po počátečním období, kdy jsme se ve Skokanech věnovali pouze minižákovským kategoriím, jsme se rozhodli posunout o krok dál a vybudovat kompletní mládežnickou pyramidu – od basketbalových přípravek až po kategorii U19.

Již nyní patříme ke klubům s nejvyšším počtem dětí v ČR a tak pevně věříme, že díky této široké základně a našim trenérům se nám v nejbližších letech podaří vybudovat silný a stabilní klub s kvalitním basketbalovým programem. Výjimeční chceme být navíc v tom, že budeme pracovat se všemi hráči, kteří se chtějí basketbalu věnovat. Všem hráčům tak zajistíme trénování a hraní dle jejich basketbalových schopností a na jejich hráčské úrovni – extraliga, liga, oblastní přebor.

Děkujeme všem našim členům za podporu a těšíme se na další úspěšnou sezónu!

Petr Švrlinga + trenérský tým

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací