Skokanské léto 2022

28. 10. 2021

Vzhledem k tomu, že se začínají plánovat letní dovolené, přidáváme pár poznámek k letnímu programu. Nejdříve akce, které pořádáme my:

Soustředění Skokanů – pro ročníky 2010 a mladší (Břeclav)

termín: 21. – 26. 8. 2022

Soustředění je pro všechny Skokany téměř povinné. Budeme moc rádi, když se nám podaří přiblížit ke 100% účasti. Soustředění má totiž 1000 plusů a žádné mínusy :)
 

Soustředění Skokanů a letní příprava – pro ročník 2009

termín: 8. – 12. 8. 2022 (letní příprava v hale Rosnička)
termín: 14. – 19. 8. 2022 (soustředění Jevíčko)
termín: 22. – 26. 8. 2022 (letní příprava v hale Rosnička)

Soustředění a letní příprava jsou samozřejmě povinné a budou probíhat pod hlavičkou SK Žabovřesky, kam kluci od kategorie U14 přecházejí.
 

Příměstský kemp

termín 1. – 5. 8. 2022

Náš příměšťák na Rosničce je ideální program pro vaše děti. Však co jiného s nimi o prázdninách ve městě, že? :)
 

Doporučujeme

Pro kluky zažrané do basketu, však není k zahození vyzkoušet basketbalový kemp jinde. Poznají nové kamarády, poměří se třeba s lepšími soupeři a leccos se přiučí od jiných trenérů nebo basketbalových osobností.

Ruku do ohně dáme za příměstský kemp v Podolí: https://www.basketbalove-kempy.cz/ a za basketbalový kemp v Jičíně: https://www.jicincamp.cz

Na těchto kempech bude již poněkolikaté působit také náš trenér Petr Kovář.

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací