Turnaj přípravek U10 na Morendě

08. 01. 2022

V sobotu 8. ledna 2022 si naši kluci ročníku 2012 a mladší zahráli krásný turnaj kategorie U10 u našich kamarádů Tygrů na Morendě. Pro některé z nich to byly první zápasy.

První zápas proti Tygrům Brno jsme nezačali úplně nejlépe a po několika minutách bez vstřeleného koše na obou stranách nám soupeři trochu utekli. Pak jsme se přestali bát a hru i skóre vyrovnali. Ve třetí čtvrtině nám soupeř opět utekl až na 15 bodů. Kluci se ale něchtěli vzdát a skóre jsme stáhli až na 7 bodů (29:22). Pak ale Tygři zabrali a zápas si pohlídali a zvítězili. Každopádně musíme naše kluky moc pochválit. A to nejen za bojovnost, ale i za předvedený výkon!

Druhý zápas proti Vyškovu už byl víceméně v naší režii a projevila se naše "větší zkušenost a vyhranost". Většina kluků si dala aspoň jeden koš a celý zápas jsme dotáhli k vítězství 53:24.

Turnaj se určitě vydařil. Největší radost máme z toho, že to kluky bavilo a všichni se už těší na další zápasy!

Petr + Jirka

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací