Zápasy týmu U11B v Hluku

29. 01. 2022

Dvě porážky týmu U11B, za které se nemusíme rozhodně stydět!

I přes problémy se sestavou (karantény, covid apod.) jsme odjeli do Hluku s devíti statečnými :). Někteří kluci si dokonce odbyli zápasovou premiéru!

První zápas proti Hluku byl specifický, neboť soupeř měl několik starších a fyzicky mnohem zdatnějších dětí. Naštěstí basketbalově to byli spíše začátečníci, takže síly se tím trošku srovnali. Soupeřům jsme nedali nic zadarmo, ale i přesto jsme prohráli 16:30. Ale musíme kluky moc pochválit, neboť se větších dětí nezalekli a do každého souboje šli naplno.

2. zápas proti Basketu Brno byl už více "basketbalový". Hned od začátku jsme měli problém trefit koš a prohrávali delší dobu s nulou. Naštěstí to kluci nevzdali a vrátili jsme se do zápasu. Začali jsme mnohem lépe bránit, rvát se o každý míč a to se projevilo i na skóre. Zápas jsme nakonec sice prohráli 18:34, ale byli jsme týmu Basket Brno rozhodně důstojným soupeřem.

Děkujeme všem rodičům, kteří pomohli s odvozem kluků!

Co jsou cookies?

Textové soubory, které internetové stránky ukládají na váš počítač nebo mobilní zařízení v okamžiku, kdy tyto stránky začnete využívat. Stránky si tak na určitou dobu zapamatují úkony, které jste na nich provedli, a preferencí (např. přihlašovací údaje, jazyka, velikost písma a jiné zobrazovací preferencí), takže tyto údaje pak nemusíte zadávat znovu a přeskakovat z jedné stránky na druhou.

Dalším používáním těchto stránek vyjadřujete souhlas s ukládáním souborů cookies. Více informací Méně informací